Аз искам да попитам дали все още се събирате на редовните срещи или отдавна няма никой там?!?!?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Общи приказки 159
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от DJraceman Покажи съобщениеАз искам да попитам дали все още се събирате на редовните срещи или отдавна няма никой там?!?!?Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от Красимир Покажи съобщениеСъединителят ми май се предаде,започна да боксува на 5-6 скорост.Странно че на по-ниски предавки се държи
Alfa romeo GTVex
Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
Аudi A3 1.8 20V 02"
Comment
-
Ха,не се плашете и моя е така,и странното е че и той се предаде на 75 000 км.,ма моя боксува на 4,5,6рядко на 4-а,ма на 5-а и 6-а си личи вече
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Скоро и аз съм наред значи на 67х км съм в момента трябва ми и нов акумулатор.......баси не остават пари за подобрения по колата ,то всеки месец по нещо пък като включим и ГО ,КАСКО И ДАНЪК......!?Alfa romeo GTVex
Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
Аudi A3 1.8 20V 02"
Comment
-
Първоначално публикувано от dilian alfa gtv Покажи съобщениеСкоро и аз съм наред значи на 67х км съм в момента трябва ми и нов акумулатор.......баси не остават пари за подобрения по колата ,то всеки месец по нещо пък като включим и ГО ,КАСКО И ДАНЪК......!?Ма кво да се прави,малко по малко,нали ги обичаме пустите му кочини
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Comment
-
Значи в alfaowner.com имаше доста писано по тази тема и се оказа, че съединителите на 159ките нещо много бързо се предавали...по спомен Mury в една от темите дискусията беше точно за това че на 4,5 и 6 предавка с ремап и махнат DPF/ФАП съединителя е започнал да приплъзва оказва се, че вътре нещо тече и го бяха сменили по гаранция така, че може да проверите.EX 156 1.6 TS
Comment
-
Първоначално публикувано от DJraceman Покажи съобщениеЗначи в alfaowner.com имаше доста писано по тази тема и се оказа, че съединителите на 159ките нещо много бързо се предавали...по спомен Mury в една от темите дискусията беше точно за това че на 4,5 и 6 предавка с ремап и махнат DPF/ФАП съединителя е започнал да приплъзва оказва се, че вътре нещо тече и го бяха сменили по гаранция така, че може да проверите.Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Comment
-
На някоя от вашите 159-ки регулира ли се волана в дълбочина? Има ли въобще такава екстра при тях, че на една се качих и направо влезнах под волана за да достигна педалите? И понеже май няма как да дръпна с още десетина сантиметра на височина, варианта е волана да "влезне" в таблото малко.
п.п.
В момента предлагането на Алфа 159 е никакво, особено SW. Хич не ми се гледат други марки, ама ако продължава така...ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.
Comment
-
Първоначално публикувано от bager Покажи съобщениеНа някоя от вашите 159-ки регулира ли се волана в дълбочина? Има ли въобще такава екстра при тях, че на една се качих и направо влезнах под волана за да достигна педалите? И понеже май няма как да дръпна с още десетина сантиметра на височина, варианта е волана да "влезне" в таблото малко.
п.п.
В момента предлагането на Алфа 159 е никакво, особено SW. Хич не ми се гледат други марки, ама ако продължава така...
---------- Post added at 14:13 ---------- Previous post was at 14:07 ----------
Ники виж тая майка,макар че километрите и са бая за тези пари http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...935&f1=detailsLast edited by Mury; d.m.y г., 13:12.Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Comment
-
Първоначално публикувано от bager Покажи съобщениеНа някоя от вашите 159-ки регулира ли се волана в дълбочина? Има ли въобще такава екстра при тях, че на една се качих и направо влезнах под волана за да достигна педалите? И понеже май няма как да дръпна с още десетина сантиметра на височина, варианта е волана да "влезне" в таблото малко.
п.п.
В момента предлагането на Алфа 159 е никакво, особено SW. Хич не ми се гледат други марки, ама ако продължава така...след година-две.
Last edited by Gecata; d.m.y г., 13:28.sigpic"
Има много добри спортни коли на пътя...Знам, изпреварвам ги през цялото време"
Comment
Comment