Известие

Collapse
No announcement yet.

Общи приказки 159

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Аз искам да попитам дали все още се събирате на редовните срещи или отдавна няма никой там?!?!?
    EX 156 1.6 TS

Comment

Първоначално публикувано от DJraceman Покажи съобщение
      Аз искам да попитам дали все още се събирате на редовните срещи или отдавна няма никой там?!?!?
      Аз лично не съм ходил от поне година и половина,а може и повече,знам че се събират,но аз все нямам време
      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Съединителят ми май се предаде,започна да боксува на 5-6 скорост.Странно че на по-ниски предавки се държи

Comment

Първоначално публикувано от Красимир Покажи съобщение
          Съединителят ми май се предаде,започна да боксува на 5-6 скорост.Странно че на по-ниски предавки се държи
          На колко километра стана колата колега да направим сравнение..?
          Alfa romeo GTVex
          Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
          Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
          Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

75 000

Comment

не ми се вярва да се предаде толкова бързо!
              няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Бе и аз не вярвам ,ама като натисна газта и около 2000 оборота леко започва да боксува.А е карана повече извън градско

Comment

Ха,не се плашете и моя е така,и странното е че и той се предаде на 75 000 км.,ма моя боксува на 4,5,6рядко на 4-а,ма на 5-а и 6-а си личи вече

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Скоро и аз съм наред значи на 67х км съм в момента трябва ми и нов акумулатор.......баси не остават пари за подобрения по колата ,то всеки месец по нещо пък като включим и ГО ,КАСКО И ДАНЪК......!?
                    Alfa romeo GTVex
                    Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
                    Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
                    Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Първоначално публикувано от dilian alfa gtv Покажи съобщение
                      Скоро и аз съм наред значи на 67х км съм в момента трябва ми и нов акумулатор.......баси не остават пари за подобрения по колата ,то всеки месец по нещо пък като включим и ГО ,КАСКО И ДАНЪК......!?
                      Дам брат,лошото е че нещата отиват натам,аз съм и за рециклиране на рейка вечеМа кво да се прави,малко по малко,нали ги обичаме пустите му кочини

Comment

Значи в alfaowner.com имаше доста писано по тази тема и се оказа, че съединителите на 159ките нещо много бързо се предавали...по спомен Mury в една от темите дискусията беше точно за това че на 4,5 и 6 предавка с ремап и махнат DPF/ФАП съединителя е започнал да приплъзва оказва се, че вътре нещо тече и го бяха сменили по гаранция така, че може да проверите.
                        EX 156 1.6 TS

Comment

Първоначално публикувано от DJraceman Покажи съобщение
                          Значи в alfaowner.com имаше доста писано по тази тема и се оказа, че съединителите на 159ките нещо много бързо се предавали...по спомен Mury в една от темите дискусията беше точно за това че на 4,5 и 6 предавка с ремап и махнат DPF/ФАП съединителя е започнал да приплъзва оказва се, че вътре нещо тече и го бяха сменили по гаранция така, че може да проверите.
                          Аз ще го карам докато се разпадне,така че тогава ще се сменя всичко

Comment

На някоя от вашите 159-ки регулира ли се волана в дълбочина? Има ли въобще такава екстра при тях, че на една се качих и направо влезнах под волана за да достигна педалите? И понеже май няма как да дръпна с още десетина сантиметра на височина, варианта е волана да "влезне" в таблото малко.

п.п.
                            В момента предлагането на Алфа 159 е никакво, особено SW. Хич не ми се гледат други марки, ама ако продължава така...
                            ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
                            ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
                            ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
                            ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

Първоначално публикувано от bager Покажи съобщение
                              На някоя от вашите 159-ки регулира ли се волана в дълбочина? Има ли въобще такава екстра при тях, че на една се качих и направо влезнах под волана за да достигна педалите? И понеже май няма как да дръпна с още десетина сантиметра на височина, варианта е волана да "влезне" в таблото малко.

п.п.
                              В момента предлагането на Алфа 159 е никакво, особено SW. Хич не ми се гледат други марки, ама ако продължава така...
                              Мисля че всичките имат бе бате,поне мойта с ниво Медиум има,но пък на Боян колата е Хай ниво на оборудване,ама без АСР и ВДЦ,така че е божа работа,но според мен всичките имат

---------- Post added at 14:13 ---------- Previous post was at 14:07 ----------

Ники виж тая майка,макар че километрите и са бая за тези пари http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...935&f1=details
                              Last edited by Mury; d.m.y г., 13:12.

Comment

Първоначално публикувано от bager Покажи съобщение

п.п.
                                Все още са скъпи за масовия потребител, пък и Алфа не е най-разспространената марка. Като падне цената още предполагам ще започнат да излизат доста оферти и ще има предлагане поне колкото на 156, аз също чакам своя "звезден миг" и след 3 аЛдита смятам да се метна на 159 1.9 Jtdm SW след година-две.
                                Last edited by Gecata; d.m.y г., 13:28.
                                sigpic"
                                Има много добри спортни коли на пътя...Знам, изпреварвам ги през цялото време"

Comment

Working...
                                X